» wie zijn we?

Wat is dit?

Michel,vader des huizes, bijnaam: Mieke (vraag me niet waarom, alleen zijn moeder weet het), geboren in het jaar 1965. Hij heeft nog 2 broers, Paul en Jef, en twee ouders met een hart van goud! Michel is afgestudeerd als "gegradueerde in de scheikunde", en heeft al zijn hele carrière gewerkt in een groot pharmaceutisch bedrijf.

Lesly,moeder des huizes, bijnaam: Dikke Dot, geboren in 1975. Ze zorgde tot de dag van vandaag voor de was, de plas en de kinderen. Het is geweldig om er altijd voor hen te zijn! Ze heeft geen broers of zussen, en is daar altijd heel blij om geweest! Mijn ouders hebben steeds geprobeerd om mij fatsoenlijk op te voeden.....helaas...nee hoor, grapje, het is hen gelukt!!! Bedankt ma en pa!!

Jonas, bijnaam: onze Jo (als hij braaf is) of Chuckie (als hij een smerige streek heeft uitgehaald!!), geboren in 1996, een kei in het voetballen. Een lief kind, met een ijzeren karakter. Toen hij kleiner was, hebben we er ontzettend veel energie in moeten stoppen. We zijn zelf een beetje trots op het feit dat we hem in de goede richting hebben kunnen sturen. Zijn steenharde karakter is nu één van zijn vele goede eigenschappen geworden!

Brent, bijnaam: poepescheet, geboren in 1997, ook zo'n ontzettend lief en vrolijk kind, maar dan met een vederzacht karakter. Heel breekbaar. Hij is een grote fan van dino's, de hele dag is hij ermee bezig. Hij is er vast van overtuigd om archeoloog te worden.
Op leeftijd van 6 maanden kreeg Brent een ontsteking in de hersenen. Door de overgebleven hersenbeschadiging kan Brent niet praten, de diagnose is het zeldzame Foix-Chavany-Marie Syndroom. Hij gebruikt vooral gebaren. Door deze handicap is hij een ontzettend "rijk" kind. Dan heb ik het niet over geld, maar over levenservaring, volwassenheid en vindingrijkheid. Volgens de maatschappij is hij "gehandicapt", volgens ons is hij gewoon "heel erg bijzonder"!!!

Cartouche, bijnaam: Touchie (spreek uit: toesjie), de hond des huizes, 10 jaar oud, ras: Lhaso apso. Ze is een toffe griet, een keiharde tante, graaft kuilen en vangt kippen als de beste!!


[ terug... ]Omhoog


Maak vrienden

ons fotoalbum:

Bezoekersaantal

Het weer in Tauranga, NZ

Het weer in Oud-Turnhout


Copyright 2002-2020